• voor 17.00u besteld zelfde dag verzonden
  • bestelling ook op te halen in Barneveld
  • plasticvrij verzonden
  • Sale-Uitverkoop-Opruiming- Hoge Korting

De uitgebreide info van Attitude:

ATTITUDE® wordt verkocht in meer dan 55 landen over de hele wereld en is een in Canada gevestigd bedrijf dat natuurlijke producten voor persoonlijke verzorging en huishoudelijk gebruik ontwikkelt. Gericht op het bevorderen van een gezond leven.

Vervaardigd met natuurlijke en hypoallergene ingrediënten, voldoet de hele lijn van ATTITUDE®-producten aan de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidsnormen: 100% veganistisch, dierproefvrij en gecertificeerd door PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) en ECOLOGO®. Ze bevatten ook geen mogelijke schadelijke stoffen (Environmental Working Group (EWG)).

De missie:
Schone producten, minder plastic en meer bomen — dat is onze attitude.

De duurzame visie:
Zorgen voor de planeet
De wereldwijde duurzaamheidsvisie van ATTITUDE® is verminderen, hergebruiken, recyclen en herbebossen.

ATTITUDE vermindert het gebruik van nieuwe materialen en plastics door het innoveren van alternatieve milieuvriendelijke verpakkingen zoals onze BULK to go eco-navullingen. Sinds 2019 heeft ATTITUDE® een ambitieuze missie om het gebruik van plastic te verminderen door biologisch afbreekbare verpakkingen en bulkformaten te gebruiken,  zodat het verminderen van plastic voor eenmalig gebruik in onze dagelijks leven voor een echte verandering in de wereld kan zorgen.

Recycle alle plastic HDPE # 2-flessen — de flessen van ATTITUDE® zijn gemaakt van het gemakkelijkst te verwerken plastic om zo veel mogelijk respect te hebben voor het milieu en tegelijkertijd productieafval tot een minimum te beperken. 

Herbebossing brengt de circulaire economie een stap verder, door niet alleen de negatieve impact op de planeet te verminderen, maar deze ook te helpen regenereren en te genezen door middel van een herbebossingsinitiatief. ATTITUDE® stelt haar klanten in staat om met dit herbebossingsprogramma deel te nemen aan de verandering voor een betere toekomst. Voor elk product dat online of in een deelnemende winkel wordt verkocht, plant ATTITUDE® een boom in samenwerking met twee grote non-profitorganisaties die gespecialiseerd zijn in herbebossing: Eden Reforestation Projects en One Tree Planted.