• voor 17.00u besteld zelfde dag verzonden
  • bestelling ook op te halen in Barneveld
  • plasticvrij verzonden
  • Sale-Uitverkoop-Opruiming- Hoge Korting

Hier kan je de visie lezen van BOHO green make-up:

 

Boho Green Make-Up, een toegewijd merk van natuurlijke en biologische make-up, ontwikkelt

eco-ontworpen make-up producten met respect voor mens en milieu. Onze formules zijn zintuiglijk en gepigmenteerd, voor ethische en verantwoorde schoonheid tegen redelijke prijzen.


Het merk is ontstaan ​​uit onze inspiratie voor de bohemien- en hippiecultuur van de jaren 60/70, jaren gekenmerkt door een revolutionaire gemoedstoestand en rijk aan creativiteit op alle artistieke niveaus.

Oprecht, onze maatschappelijke verbintenissen zijn zo diep en intens als de pigmentatie van de producten die deel uitmaken van ons assortiment!

 

BEWUSTE MAKE-UP

Onze dagelijkse inzet is om producten te formuleren op basis van natuurlijke ingrediënten.

We bieden een alternatief voor conventionele cosmetica en pleiten voor een beredeneerd en transparant ontwerp naar de consument toe (toeleveringsketens, traceerbaarheid van biologische grondstoffen, ecologisch ontwerp van verpakkingen, enz.), terwijl we de voorkeur geven aan een sterke ethiek rond de belangrijkste kwesties van duurzame ontwikkeling.

We beschouwen onszelf verantwoordelijk voor onze planeet en voor toekomstige generaties. We optimaliseren elk van onze beslissingen zodat hun impact zo positief mogelijk is voor mens en natuur, vandaag en in de loop van de tijd.