• voor 17.00u besteld zelfde dag verzonden
  • bestelling ook op te halen in Barneveld
  • plasticvrij verzonden
  • Sale-Uitverkoop-Opruiming- Hoge Korting

Het volgende vertelt SA.AL&CO over hun producten:

 

SA.AL&CO is het resultaat van een uitwerking over hoe werkelijk geweldige huidverzorging voor mannen moet zijn. Daarom besloten zij terug te gaan naar de basis voor elk  product . Gericht op grote effecten en fijne geur en een grote selectie en aanbod.  Ze creëren iets unieks voor iedereen en voor elke dag. 

 

Bij het creëren van de best mogelijke producten hebben we eerst samengewerkt met het voorhoede lab en de fabrikant voor natuurlijke huidverzorging in Oostenrijk. Ten tweede hebben we de beste ingrediënten gekozen, geïnspireerd door alle middelen die Moeder Natuur te bieden heeft.

De meeste ingrediënten worden verkregen uit de regio rond de alpiene locatie van het laboratorium in Tirol, Oostenrijk, en complimenteren anderen uit verre oorden om tot de kracht en kwaliteit te komen die we proberen te verkrijgen.

De stamboom van de ingrediënten is consequent natuurlijk, natuurlijk afgeleid of biologisch. Het water dat als basis voor alle producten wordt gebruikt, is helder, Tirools alpenwater, dat rechtstreeks uit de bergen naast de productiefaciliteit smelt.

De geur van alle producten is subtiel, elegant en fris - het resultaat van een uniforme selectie van essentiële oliën die niet interfereren met een eau de cologne, maar langzaam vervagen.

In plaats van bulk, zorgt een verbintenis tot productie in kleine batches voor een kortere tijd tussen het bottelen en de levering, waardoor het gewenste volledige potentieel van de producten wordt bereikt

 

De verpakking moet voldoen aan de premiumnorm die door de producten wordt gesteld, aantrekkelijk zijn voor een hoger, mannelijk esthetisch gevoel, functioneel en zeer beschermend zijn en goed verouderen bij gebruik, zoals mannen dat doen.

Het ongekleurde, geborstelde oppervlak roept een beeld op van industriële chic, waarbij een badkamer op een subtiele maar betekenisvolle manier wordt ingericht - vooral met de gebruikssporen. Het aluminium is volledig en onbeperkt recyclebaar en vertoont uitstekende barrière-eigenschappen die de kwaliteit van de ingrediënten langer waarborgen.

Alle doppen en pompen zijn zwart, geribbeld en gegoten uit stevig, duurzaam plastic waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn. Het 100 ml-formaat van alle tubes en de deodorantfles maken ze geschikt voor handbagage in de luchtvaart en daarom ideale reisgenoten.

Het ontwerp van de labels versterken de esthetische sensatie. Geïnspireerd door oude farmaceutische labels, zoals kleine batches gin en premium whisky-labels, bevatten ze zowel de batch als het flesnummer, om ons productieproces voor kleine batches te benadrukken.

.