• voor 17.00u besteld zelfde dag verzonden
  • bestelling ook op te halen in Barneveld
  • plasticvrij verzonden
  • Sale-Uitverkoop-Opruiming- Hoge Korting

 

GOOD GROOMING. NO BULLSHIT.

We zijn The Groomed Man Co. begonnen omdat we genoeg hadden van huidverzorging die groots sprak maar niet kon waarmaken. Daarom doen we nooit concessies aan kwaliteit en zullen we er altijd zijn om naar jullie te luisteren. Dit is je huid. Je prachtige baard. Je zuurverdiende geld.. Dus als een formule niet werkt, gaat het niet in een tube. Simpel als dat.

 

Vier dingen die we in elk product opnemen.
-KWALITEIT
Kwaliteit is iets dat we nooit zullen opofferen. Wat er ook voor nodig is, we gaan de beste ingrediënten gebruiken die de wetenschap kent.

-PLEZIER
Er zijn twee dingen die we serieus nemen: huidverzorging voor mannen en... nee, dat is het zo'n beetje. Wees niet bang om een ​​beetje plezier te hebben.

-UITVOERING

Onze producten moeten goed aanvoelen, goed ruiken en (het allerbelangrijkste) goed werken. Als ze niet werken, worden ze niet gemaakt. Simpel als dat.

-STEUN

We zijn gemaakt voor jongens, door jongens, wat betekent dat we onze klanten kennen. Bij verzorging draait alles om die personal touch.

 

NATURE MEETS NURTURE
We combineren slimme wetenschap met duurzame, natuurlijke ingrediënten. Dingen zoals jojoba-olie, rozemarijnextract, ucuubaboter, actieve kool en groene thee. We kopen deze van topkwekers over de hele wereld en we gebruiken ze in hoeveelheden die resultaten opleveren.