• voor 17.00u besteld zelfde dag verzonden
  • bestelling ook op te halen in Barneveld
  • plasticvrij verzonden
  • Sale-Uitverkoop-Opruiming- Hoge Korting

Mag ik mijn aankoop altijd terugsturen?

Als je spijt hebt van je aankoop, mag je deze binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden GRATIS terugsturen. 
Houd bij het terugsturen wel rekening met onderstaande:

  • Cosmetische artikelen (zoals crème, bruisballen, lotion, gel, shampoo) mogen teruggestuurd worden maar moeten wel in de verzegelde verpakking zitten wegens hygiënische overwegingen.
  • Reeds geopende verpakkingen kunnen wij helaas niet retour nemen.
  • Wij kunnen de retour alleen in behandeling nemen wanneer de bestelling – indien mogelijk – ongeschonden, in originele verpakking en in een stevige verzenddoos wordt teruggestuurd.
  • Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht voor het retour te weigeren of de schade in rekening te brengen.

Tip:
Vraag altijd om een bewijs van retour zenden. Maak de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open zodat je deze weer kunt gebruiken om de bestelling eventueel terug te sturen!

 

Voor vragen over deze retour voorwaarden mag je mij altijd een email sturen , graag zelfs!
Je kan je bericht sturen naar: info@purest.nl

 

Garantie

De producten worden met zorg in gepakt om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie.

Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, ga ik zorgen voor een goede oplossing en stuur je een nieuw product toe.

 

Hoe kan ik mijn product ruilen of retourneren?

Voldoet het product aan de voorwaarden voor retour zenden?
Zo ja: meld je retour aan via onderstaande link en vul de gegevens in .
Lukt dit niet of is er iets onduidelijk?
Neem dan gerust via e-mail contact op.  info@purest.nl
Dan help ik  je graag persoonlijk verder!

 

https://purest.shipping-portal.com/rp/ 

 

Vergeet niet dat bij een volledig geretourneerde bestelling, of wanneer het totale bedrag van de niet-geretourneerde bestelling onder het minimumbedrag uitkomt om via een speciale actie een cadeau te ontvangen, je niet langer aan de voorwaarden voldoet om het bijgeleverde cadeau te houden en deze ook geretourneerd dient te worden. Retourneren is gratis !

 

Binnen hoeveel dagen wordt het aankoopbedrag teruggestort?

Zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding (moment dat ik op de hoogte ben  gesteld dat je iets wilt retourneren) zal ik het gehele aankoopbedrag zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terugbetalen.

Ik mag wachten met terugbetalen totdat ik de producten hebben ontvangen of totdat je hebt aangetoond dat de producten terug zijn gestuurd (naar gelang welk moment eerder valt). Hoe je het aankoopbedrag terug ontvangt, is afhankelijk van de oorspronkelijke betaalmethode.
Via de oorspronkelijke methode wordt er ook terugbetaald.